Go Shorty, It’s Your First Birthday!

hotelliRakas lapsemme Taika on jo ennättänyt kasvaa vuoden ikään. Onneksi olkoon!

Kuten olenkin jo ehtinyt hehkuttaa, Taika on aivan mieletön tyyppi. Huumorintajua, temperamenttia ja älliä löytyy. Neitokainen on löytänyt jo ensimmäiset sanansa, ottanut ensimmäiset askeleet – ja tietysti paljon paljon muutakin on vuodessa koettu ja opittu.

Tyttö syntyi lauantain vastaisena yönä, ja sain kunnian kantaa kapaloidun pötkylän salista. Sitä tunnetta, mikä tuoreen isän ensinäkemältä valtaa, ei voi sanoin kyllin kuvata. Sydän pakahtuu, Oscar-pysti on kourassa, galaksit räjähtelee…jotain sellaista. Tarkemmin sitä en haluakaan selittää

On myös ollut hauska nähdä, miten kiinnostunut lähipiiri on Taikan kuulumisista. Innokkaiden isovanhempien ohella Tötteröllä on hieno nippu innokkaita tätejä ja setiä. Kiitos kaikille läsnäolosta Taikan ensimmäisen vuoden aikana!

Meillä on käynyt suuri onni: Taika sattuu olemaan maailman paras lapsi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.