Huoltokatkos

Tällä viikolla olen päivittänyt blogia tai itse asiassa blogeja nurinkurisesti.

Olen nimittäin pureutunut uudemman kerran kahden vuoden takaiseen Kesän Merkit –sarjaan. Ei nyt sinänsä mitään kovinkaan suurta muutosta ole tullut tehtyä, mutta olihan siinä kahdentoista pitkähkön tekstin muokkaamisessa kuitenkin paljon hommaa. Olen muuttanut asetteluja, viilannut kielioppia ja ilmaisua sekä korjannut “kuolleita” linkkejä.

Pyrin välttämään liikaa itse sisällön muokkaamista, vaikken täysin tyytyväinen olisikaan ollut. Jotain olen kyllä tiivistänyt, joitain kuvia, väliotsikoita ja uusia linkkejä lisännyt.

Restauroidessa tuli huomattua, miten ajankohtaisia monet teksteistä ovat jälleen. Ehkäpä herätänkin Kesän Merkit uudelleen henkiin jossain muodossa jossain vaiheessa. Huvittavaa oli huomata myös, miten paljon paasaan kesän elokuvatarjonnasta monessa merkinnässä. Siitä yllätyin, ettei sisällöissä ollutkaan niin paljon fuulaa, kuin olin muistanut.

Mutta miksi ylipäänsä olen uudelleen kajonnut ikivanhoihin teksteihin? Siksi, että KM-sarja oli ensimmäinen kunnon teemasarja, jota olen blogin yhteydessä pitänyt. Ja onhan se tyhmää pitää tuossa sivupalkissa linkkejä teksteihin, jotka eivät edes itselle kelpaa.

Muodonmuutoksia on kokenut myös Blog-My-Thesis –verkkopäiväkirja, joka kosmeettisen uudistuksen ohella on saanut ja saa vielä kesän mittaan uutta tekstisisältöä.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.