One Place, Two Times

Metsään on tullut jo syys… ja sitten tuli talvi. Kuvien napsimisen välillä oli noin kuukausi.

Uudistunut blogi on kohta ollut “pystyssä” kuukauden päivät. Palautetta on tullut yllättävän paljon, mistä (ja minkä laadusta) olen ilahtunut suuresti. Olen vähitellen saanut päivitettyä vanhojen juttujen muotoiluja ja kategoriamerkintöjä yhtenäisemmäksi. Eihän niitä olisi pakko ollut muuttaa, mutta ainakin oman pätemisen tarpeeni sain tyydytettyä hiomalla eri sarjojen merkinnät samaan ulkonäkömuottiin.

Reilu kuukausi on enää jouluunkin jäljellä. Harvinaisen myöhään olen alkanut miettiä joululahjoja, pari toivetta ynnä muuta lahjasopimusta on toki tehty – mutta verraten aiempien vuosien ekat-lahjat-heinäkuussa-kaappiin -tyylisuuntaan on pukinkontti täyttymässä hitaanlaisesti.

Viikonloppuna olisi määrä vihdoin käyttää häälahjaksi saatu lahjakortti Hotel Kämpiin. Piti alun perin mennä jo alkukuusta hääpäivän aikoihin, mutta sairastapauksen myötä siirrettiin.

Jännä nähdä, millainen tuo tarunhohtoinen ökypaikka on – jännä sekä hyvällä että pahalla. Pitääkö viiden tähden hotellissa antaa tippiä, pitääkö olla kraka kaulassa aulassa? Miltä maistuu aamiainen huoneessa? Pian selviää…

PS: Juttuni Angry Birds -pelistä keräsi alle tunnissa toistatuhatta klikkausta.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.