Useless Thought #7 | Hurraakerkko
1134
post-template-default,single,single-post,postid-1134,single-format-standard,wp-custom-logo,stockholm-core-2.1,select-theme-ver-6.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9064

Useless Thought #7

Useless Thought #7

Muistatko vielä The Long Kiss Good Nightin, Rennyn ja Geenan melko pätevän toimintajännärin?

Elokuvassa ikikurko Samuel L. Jackson esittää hauskaa, sovinistista yksityisetsivä Mitchiä, jolla on tapana selittää itselleen, mitä tekee. Asiat pistetään muistiin iskevän blues-riffin avulla oheisessa videossakin kuultavalla tavalla:

Taika tekee nykyään samaa, joskaan käytettävä luritus ei välttämättä ole yhtä katu-uskottava kuin Mitchillä. Taikalla ”the song of choice” on nimittäin Piippolan Vaari: ”Mummi menee töihin kirkkoon, hiiala hiiala hei!”

BTW, Isin työ on kuulemma mennä ”radioon kuuntelemaan höpöä”.

Tags:
1 Comment
  • Lotta

    29.4.2011 at 19.14 Vastaa

    Mäkin kuulemma katson töissä vain telkkaria. 😛

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.