The Fix

Muutama päivitys.

Marian kone on korjattu, itse asiassa jo tovi sitten – tai no, tarkemmin sanottuna vaimolle ostettiin uusi kone tilalle. Laitteelle saatiin myös editointiohjelma, joka toimii mukavan tehokkaasti ainakin ensituntumalta. Hetkittäinen pelkoni siitä, että videohommat jäävät tyystin, oli siis turhaa. Täytyy vaan löytää joku hetki, jolloin pistää vähän uutta settiä purkkiin joskus.

Korjasin muutaman rikkoutuneen linkin ja lisäsin jokusen uuden tuolla Muualla-sivulla. Ei mitään sen kummempaa kikkailua kuitenkaan kyseessä.

Ohessa on soitin, jonka avulla voi kuunnella muutamia vanhoja biisejäni uudella tavalla. Halusin kokeilla SoundCloud-palvelua, ja hyvältä tuntuu ensikosketus. Olen vähän tällaista palvelua hakenutkin erään idean toteuttamista varten. Siitä joskus enemmän ehkä.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.