Useless Thought #32

Kevät ja alkukesä on kulunut työtä metsästäessä. Nyt on mustaa valkoisella, että ahkerointi uudessa työpaikassa alkaa elokuun puolivälissä.

Työhaastatteluissa pitkin kyliä ravatessani otin tavaksi aina käydä ensin tsekkaamassa, mille ovelle on määrä mennä. Koska olin aina etuajassa, saatoin käydä sitten vielä vähän käpyttelemässä pitkin kyliä keskittyäkseni pian alkavaan haastatteluun.

Ovella kääntyminen oli oma versioni Gladiaattori-elokuvasta. Siinä roomalaissotilas Maximus otti aina käteensä kourallisen hiekkaa ennen taistelun alkua, kuin tutustuakseen maastoon, jossa kamppailu käytäisiin.

Maximuksesta oli määrä tulla seuraava Rooman keisari. Katsotaan, millaista tulosta community managerin pesti mainostoimisto White Sheepissä mulle poikii…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.