Angry Birdsin salaliitto lääkefirmojen kanssa

Google+:n myötä olen päässyt kokeilemaan Angry Birdsin pelaamista ensi kertaa elämässäni. Eka kerta ei maailmaani mullistanut, eikä lisää ole tarvinnut pelata.

Pelatessa kuitenkin tajusin pelin sairauden. Kyseessä on nimittäin selvä viittaus kahteen viime vuosien kohutuimmista sairauksista. Onko Roviolla salaliitto Ratiopharmin ja muiden lääkefirmojen kanssa?

Tavoitteena pelissä on heitellä vihastuneita lintuja pahojen sikojen niskaan. Selvästikin kysymys on lintu- ja sikainfluenssakantojen keskinäisestä kilpailusta: kumpi onkaan kovempi tauti?

Linnut ovat suuttuneet sioille, koska ovat kateellisia. Onhan sikainfluenssa nostettu paljon paljon korkeammalle jalustalle, ja sekös lintuinfluenssaa kismittää. We don’t take kindly to pigs that steal our thunder!

Koska tälle jutulle ei ole järkevää tapaa lopettaa, kerron alatyylisestä huomiosta apteekistä. Myytävänä oli nimittäin ruoansulatuslääkettä nimeltä “Nogasin”. Siinä on ollut joku neropatti sanailemassa. Kudos!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.