Kolvin voitokas nousu

Paikat hellänä.

Viikonloppuna kaverillinen futisjoukkueemme Kolvi otti legendaariset ensimmäiset voittonsa Keravalla järjestettävässä puulaakiturnauksessa. Kolmen vuoden yrityksen jälkeen onnistuimme tekemään myös ensimmäisen maalimme.

One small step for other teams, a giant leap for Kolvi. Monen vuoden yrittämisen jälkeen saimme iskettyä pallon vastustajan maaliverkkoon. Kunnia uroteosta Ilkalle, jonka laukaus aloitti ratkaisevan rankkariskaban komeasti. Isot propsit myös Akille, joka torjui vastustajan rankkarin – ratkaisten ottelun eduksemme. Tunnelma voiton selvitessä oli mahtava. Kolvilaisten ylitsevuotavainen hihkuminen jäi tuskin keltään Kalevan urheilupuiston läheisyydessä olleilta huomaamatta.

Ottelu ei toki ollut Kolvin ihkaensimmäinen voitokas. Aloitimmehan aamun selättämällä maineikkaan Keravan Kollit. Toki voitto saatiin luovutusvoiton kautta (Kollit eivät saapuneet ajoissa paikalle), mutta tällä historialla ei sovi väheksyä likaistakaan voittoa.

Kokonaisuudessaan päivän kestävä turnaus oli menestys. Säät suosivat, pelaajia ja intoa riitti. Kaksi ottelua voitettiin, kaksi hävittiin. Toinen häviö oli harmillinen, sillä ottelu oli erittäin tasaväkinen. Siitäkin huolimatta kolmas kerta puulaakiturneessa oli voitokas, kiitos kahteen otteeseen napatun jumbosijan vaihtumisen kymmenenneksi.

Menestyksen siivittämänä osallistuminen myös ensi vuonna on todennäköistä, ja tuolloin osallistutaankin legitiiminä jalkapallojoukkueena, joka ei ole pelkkä “oikeiden joukkueiden” lämmittelyvastus. Olisiko jo aika suunnitella logo ja teettää pelipaidat?

Aiemmilta kausilta tuttujen kasvojen ohella Kolvi sai kaivattua lisäpotkua uusista futissankareista Terosta ja Miikasta. Tiimin yleiskunnon huomioon ottaen lisäpelaajat ovat aina tarpeen, ja pelaajarosterimme onkin karttunut tasokkailla vahvistuksilla.

Koko puulaakiturnauksen voiton vei Tigers Sherwood, mutta oliko voitto reilu – olihan pientä maalia vartioimassa maajoukkuetason molari? Oli se 🙂

Joka tapauksessa iso kiitos Kolvin pojille! Ensi vuonna uudelleen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.