Proud to present: Film February 2012 (+video)

HurraaKerkko blogi elokuvafani nörtti
HurraaKerkon elokuvakuukausi alkaa jälleen!

Toinen jokavuotinen teemakuukausi Film February alkaa!

Luvassa on viime vuoden tapaan kaksi huikeaa elokuvaensi-iltaa. Niiden lisäksi tulevan kuukauden aikana on luvassa leffa-arvosteluita ja eksklusiivista making of -materiaalia elokuvien kulissien takaa.

VKH Productionsin arkistojen kätköistä kaivetaan esiin kymmenen vuoden takainen suurteos Hiipivä Kerkko Piilotettu Valkama. Kaiken lisäksi elokuva on digitaalisesti remasteroitu erityisversio, joka sisältää uusia tehosteita, musiikkia ja widescreen-kuvasuhteen. Todellinen trip down memory lane tulossa…

Suuren maailmanensi-esityksensä saa tuore lyhytelokuva Fade, yliluonnollisia elementtejä sisältävä draama. Sekä Fadestä että kymmenvuotisjuhlaa viettävästä abileffasta tarjotaan paljon making of -kuvausta elokuvatuotannoista. Film Februaryn aikana tutustumme myös Blade Runner -tieteisklassikon eri versioihin, ja kuukauden lopulla on vielä luvassa elokuva-aiheinen Kuukauden Digilluusio.

Luvassa on siis mielenkiintoinen elokuvafestivaali. Tervetuloa mukaan!

PS: Tämä blogimerkintä on Space: Kerkon 300. julkaisu. Mahtava tapa käynnistää vuoden 2012 Film February!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.