Näin soitat N****s In Parisin pianolla

Jay-Z:n ja Kanye Westin yhteistuotanto Watch The Throne on eittämättä yksi viime vuosien parhaista hiphop-albumeista, ja singlelohkaisu N****s In Paris komeine musavideoineen yksi koukuttavimpia biisejä.

Katsottuani Todd In The Shadowsin humoreskin mutta kiitettävän yksityiskohtaisen arvostelun innostuin biisistä uudemman kerran. Varjoissa viihtyvän kriitikon soitettua videonsa alussa biisin taustoja pianolla halusin tietysti itsekin pystyä samaan. Onneksi YouTubesta löytyy tutoriaaleja joka lähtöön.

Seurattuani erään tällaisen videon oppeja tein huikeaa kulttuuripioneerityötä jäljentämällä säkeistöjen taustalla kuumottavan syntikkamelodian nuottiviivastolle. Videomuodossa biisistä löytyy varmasti versioita, joissa on monipuolisempi sovitus, mutta tällä pääsee varmasti hyvin alkuun.

Jay-Z & Kanye West: N****s In Paris

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.