Tulossa lähiaikoina

Syksyn kiireiden keskellä toimitus ei ole ehtinyt realisoida kaikkia hienoja suunnitelmiaan uusien sisältöjen suhteen. Digi Daddyn ensimmäiset artikkelit ovat ulkona, mutta vielä on takataskussa aimo annos uusia ideoita tulevaisuuden varalle.

Vanhemmuutta digitaalisena aikana käsittelevä Digi Daddy on tosiaan lähtenyt mukavasti käyntiin, ja uusia artikkeleita julkaistaan vaihtelevalla tahdilla. Digi-isukin seikkailujen lisäksi olen jo pitkään halunnut aloittaa sarjan Guilty Pleasures, jossa listataan viihdemaailman tekijöitä ja tuotoksia, joista en hevillä ole kehdannut myöntää tykkääväni. Toivon pääseväni kaapissa lymyilevien luurankojen jäljille piakkoin. Samoin lähiviikkoina olisi vuorossa jälleen Kerava-aiheinen artikkeli, mutta jutun sisältö on vielä hyshys. Palataan asiaan…

Suunnitelmia on jo ensi vuoden osalle. Juhlittuani vastikään viimeisiä kakkosella alkavia synttäreitäni olen ajatellut juhlistaa tulevaa 30-vuotisjuhlaa kokoamalla erilaisia viihteellisiä TOP 10 -listoja vaihtelevilla teemoilla. Listojen määrää tai julkaisutahtia en ole päättänyt, mutta katsotaan miten homma lähtee käyntiin. Joku näistä listoista ajoittuu varmasti helmikuulle, jolloin koittaa aika jo kolmannen Film February -festarin. Teema on näillä näkymin scifi-mausteinen…

Kaikkea tätä ennen on kuitenkin katsottava vielä lähitulevaisuuteen. Huomenna julkaistaan jälleen Kuukauden Digilluusio. Tällä kertaa aiheena on kohuttu muutos Facebook-sivujen näkyvyydestä tykkääjien uutisvirrassa. Pienenä tiiserinä on pakko kertoa, että artikkelin kuvituskuvissa esiintyvät muun muassa sairaalapotilas ja Viikatemies. Space: Kerkko – eeppisyyttä säästelemättä!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.