Film February 2013 alkaa! (+video)

HurraaKerkko johdattaa uuteen maailmaan…

HurraaKerkon elokuvateemakuukausi Film February järjestetään jo kolmatta kertaa. Jälleen kerran luvassa on koko kuukauden edestä eksklusiivisia ensi-iltoja ynnä muuta elokuva-aiheista sisältöä.

Tällä kertaa teemana on Another World – vaihtoehtoiset maailmat ja ulottuvuudet. Liikumme siis hyvin scifistisissä tunnelmissa läpi galaksien ja vaihtoehtoisten todellisuuksien. Toisenlaista maailmaa edustaa myös kuun puolivälin suuri ensi-ilta Chat-juontajan joutsenlaulu. Kyseessä on arkistojen kätköistä kaivetusta materiaalista syntynyt dokumentti viimeisestä tv-chat-lähetyksestäni. Film Februaryn nostalgialataus julkaistaan ystävänpäivänä.

Joutsenlaulun lisäksi tulossa on myös erilaisia leffa-aiheisia arvosteluja ja muisteloita. Jos haluat päästä itse vaikuttamaan Film Februaryn tuleviin Top 10 -listoihin (ja koska muutenkin haluat pysyä kärryillä tulevista sisällöistä), kannattaa tykätä HurraaKerkosta myös Facebookissa ja osallistua ideointiin. Tervetuloa viettämään Film Februaryä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top