Film February 2013 alkaa! (+video)

HurraaKerkko johdattaa uuteen maailmaan…

HurraaKerkon elokuvateemakuukausi Film February järjestetään jo kolmatta kertaa. Jälleen kerran luvassa on koko kuukauden edestä eksklusiivisia ensi-iltoja ynnä muuta elokuva-aiheista sisältöä.

Tällä kertaa teemana on Another World – vaihtoehtoiset maailmat ja ulottuvuudet. Liikumme siis hyvin scifistisissä tunnelmissa läpi galaksien ja vaihtoehtoisten todellisuuksien. Toisenlaista maailmaa edustaa myös kuun puolivälin suuri ensi-ilta Chat-juontajan joutsenlaulu. Kyseessä on arkistojen kätköistä kaivetusta materiaalista syntynyt dokumentti viimeisestä tv-chat-lähetyksestäni. Film Februaryn nostalgialataus julkaistaan ystävänpäivänä.

Joutsenlaulun lisäksi tulossa on myös erilaisia leffa-aiheisia arvosteluja ja muisteloita. Jos haluat päästä itse vaikuttamaan Film Februaryn tuleviin Top 10 -listoihin (ja koska muutenkin haluat pysyä kärryillä tulevista sisällöistä), kannattaa tykätä HurraaKerkosta myös Facebookissa ja osallistua ideointiin. Tervetuloa viettämään Film Februaryä!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.