Ehdota kesäbiisiä!

The game is on - mikä biisi nousee Kerkon Viralliseksi Kesäbiisiksi tällä kertaa?
The game is on – mikä biisi nousee Kerkon Viralliseksi Kesäbiisiksi tällä kertaa?

Syksyn tullen on jälleen aika katsastaa kuluneen kesän musatarjontaa ja valita Kerkon Virallinen Kesäbiisi. On aika paljastaa kisan ensimmäiset ehdokkaat, joskin joukko varmasti vielä kasvaa lähiviikkoina. Lisää kesäisiä biisiehdotuksia otetaan vastaan!

Kerkon Virallinen Kesäbiisin valinta on perinne, jota on vaalittu jo sivuston alkuajoista lähtien. Vuosien varrella olemme juhlistaneet musiikkityylejä popista jazziin ja elektrosta Yacht Rockiin. Kesäbiisi valitaan jälleen tulevana syksynä, mitä varten ehdokkaiden kerääminen on jo alkanut.

Ehdokkaat voivat edustaa mitä tahansa musagenreä tahansa, mutta yleisesti ottaen kesäisen kevyet, ilahduttavan menevät biisit ovat menestyneet raskaita rock-vetoja paremmin. Yleensä biisit ovat vuoden 2013 satoa, mutta tuosta säännöstä on usein joustettu, jos tuomaristo on ollut kappaleen suhteen myöhäisherännäisellä päällä. Retro-kategoriaan pääsy edellyttää kuitenkin, että kappale on julkaistu ennen vuosituhannen vaihdetta.

Saa nähdä, millaisia biisejä tänä vuonna palkitaan. Kesä on vasta alussa, mutta ehdokkaita on kerääntynyt jo muutama. Daft Punkin uusi albumi mukanaan useammankin varteenotettavan vaihtoehdon, Euroviisut inspiroivat jonkin verran, ja on mukana jo nippu muitakin huippuvetoja. Voit seurata ehdokaslistan karttumista Spotifyssä ja ehdottaa kuuntelun arvoista kamaa Facebookissa, Twitterissä – tai ihan vaikka kasvotusten.

Valmistaudu vuoden 2013 gaalaan muistelemalla viime vuoden valintajuhlaa ja tutustumalla tämän vuoden ensimmäisiin ehdokkaisiin:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.