Top 10 -teemakesä alkaa | Hurraakerkko
3847
post-template-default,single,single-post,postid-3847,single-format-standard,wp-custom-logo,stockholm-core-2.1,select-theme-ver-6.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9064

Tulossa: HurraaKerkon TOP 10 Summer (+video)

Tulossa: HurraaKerkon TOP 10 Summer (+video)

Välillä on pakko valita suosikkeja.

Olen aina pitänyt erilaisten listojen tekemisestä. Kesän kunniaksi HurraaKerkko koostaakin TOP 10 -listoja, jotka liittyvät muun muassa elokuviin ja musiikkiin. Luvassa on hittejä, huteja ja ehkä kummallisuuksiakin. Aloitamme pian listaamalla Michael Jacksonin vähemmän tunnettujen biisien parhaimmiston.

Listoja julkaistaan kesän ajan vaihtelevalla aikataululla. Stay tuned!

No Comments

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.