Tämä on onnellinen sukka, olen onnellinen mies

Lomogram_Happy_Socks

TOP 10 Summerin keskelle on pakko mahduttaa tärkeä kirjoitus tärkeästä aiheesta. Ostin eilen sukkia.

Vaikka kanoottini ruukaavat kuluttamaan kankaiset varjelijansa rei’ille häkellyttävän tehokkaasti, olen arvostanut hyviä sukkia jo pienestä pitäen. Innostus panostaa sukkiin alkoi viimeistään nähtyäni elokuvan Forrest Gump, jonka mukaan sukat ovat yksi tärkeimmistä sodankäynnin varusteista. Kiitoksia sukkafaniudesta täytynee antaa myös isosiskolle, jolta sain aikanaan lahjaksi ensimmäiset Happy Socks -sukkani.

Eilen tein eräänlaisen paluun alkulähteelle ostamalla alennusmyyntien varjolla kolme uutta paria näitä onnellisia sukkia. Saa nähdä, jäävätkö nykyiset suosikkisukkani – sellaiset koko-oranssit – näiden väriläiskien varjoon. Käy miten käy, värikkäiden sukkien arvostus säilyy. Vaikka totuuden nimissä en voisi koskaan kehuskella “kahta en vaihda…”

Pitäisi muuten ostaa uudet mustat sukat.

1 comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.