Nostalgia Critic AVGN

Tulossa: TOP 10 Arvostelujen arvostelua

HurraaKerkon TOP 10 Summer jatkuu lähipäivinä parhaiden AVGN- ja Nostalgia Critic -jaksojen listauksilla.
Nostalgia Critic AVGN

TOP 10 SUMMER jatkuu siis arvostelujen arvostelujen valinnalla, ja muutaman päivän päästä julkaistaan AVGN-jaksojen kymmenen kärki.

Kohkattuani moneen otteeseen nettivideoita tuottavista retrokriitikkohahmoista The Angry Video Game Nerd ja The Nostalgia Critic on tullut aika valita kummankin tekijän tuotannosta kirkkaimmat timantit.

Suosikkini julkaistaan lähipäivinä omina TOP 10 -listoinaan, mutta toimikoon ykis kriitikoiden yhteistuotoksista eräänlaisena johdantona aiheeseen.

Legendaaristen Teenage Mutant Ninja Turtlesien ympärille kyhättyä rock-bändiä käsittelevässä videossa molemmat luottavat omin vahvuuksiinsa, ja kaksikolla on hyvää kemiaa. Tekninen toteutus kökköine greenscreen-tehosteineen ja ajoittain särkevine äänineen vie kuitenkin fiilistä asteen, eivätkä kaverit muutenkaan ole ihan freeseimmillään. Napinoista huolimatta luvassa on roppakaupalla alatyylistä piikittelyä, ja aihe on lähellä jokaisen kasarilapsen sydäntä.

Posted by hurraakerkko

1 comment

[…] Tuoreessa jaksossa irvaillaan vuoden 2014 TMNT-elokuvan lisäksi myös sitä inspiroineelle piirretylle. Walkerin ja Rolfen kemia ja kovemman luokan Turtles-fanitus takaavat, että arvostelu on täynnä hapanta kritiikkiä, sisäpiirin vitsejä ja huomattavan määrän erikoistehosteita. Jakso on jopa monin kerroin hauskempi kuin kaksikon edellinen TMNT-aiheinen kollaboraatio. […]

Vastaa