Mid-September Update

Futurismi väistyköön minimalistisen designin tieltä.
RIP Vanha visu – futurismi väistyköön minimalistisen designin tieltä.

Syksy saa, joten ajattelin vähän fiilistellä loppuvuoden blogihommia.

Kesä osoittautui hyvin kiireiseksi sesongiksi, mikä vaikutti merkittävästi blogin toimintaan. Erityisen harmistunut olen elokuun Digilluusion poisjäämisestä, mutta kiire vaikutti myös TOP 10 Summerin tekemiseen. Olisin luonnollisesti halunnut tehdä listoja enemmänkin, mutta aika osoittautui rajalliseksi, enkä halunnut sylkeä ulos huonosti kirjoitettua kamaa. Käyttämättä jääneistä idiksistä olisi saanut oman herkullisen topkymppinsä. Vaikka kesä on ohi, topkymppien kasaaminen varmasti jatkuukin myös vastaisuudessa.

Lisäksi syksylle on luvassa Digilluusiota, Guilty Pleasurea ja paljon muutakin. Toiveena olisi tuottaa ainakin yksi video tämän vuoden puolella – ideoita on, mutta pitää kirkastaa konseptiksi. Vuoden 2014 Film Februaryä varten on jo materiaalia valmiina, ja (toivottavasti muidenkin mielestä) mielenkiintoinen teema valittuna.

Merkittävin uutuus näin ensi alkuun on kuitenkin pieni visuaalisen ilmeen päivitys. Vaihtukoon pitkään dominoinut scifi-fiilis minimalistisempaan designiin. Sisältöön sama minimalismi ei tietenkään vaikuta, vaan vastaisuudessakin luvassa on monisyistä, monipuolista ja muutenkin ihan überiä blogitykitystä mitä erilaisimmista aiheista. Eli iiihan pientä vaatimatonta, tollasta vanhaa.

Näillä aatteilla eteenpäin – stay tuned for further updates…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.