Film February 2014 alkaa – katso video!

HurraaKerkko nörttiblogi FIlm February

Aika jälleen startata HurraaKerkon elokuvakuukausi Film February.

Jo neljättä kertaa järjestettävän teemakuukauden pääaiheena on tällä kertaa ääni ja etenkin musiikin merkitys elokuvassa nähdylle maailmalle. Aiheen kunniaksi tarjolla on muun muassa katsaukset Quentin Tarantinon musiikkivalintoihin ja Hollywoodin maineikkaimpiin säveltäjiin. Film February näkyy myös HurraaKerkon Facebook-sivulla, joten tarkkaile News Feediäsi.

Tietenkään Film Februarya ei voi järjestää ilman suurta ensi-iltaa. Luvassa onkin jotain erityistä: uudelleeneditoitu versio hongkongilaisesta kulttiklassikko Inframanista. Huikeita elokuvaelämyksiä odotellessa – aika startata Film February 2014!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.