HurraaKerkko nörttiblogi FIlm February

Film February 2014 alkaa – katso video!

HurraaKerkon Film February käynnistyy jälleen. Tällä kertaa kuunnellaan leffamusiikkia, bongataan elokuvien suuria elämänviisauksia - ja järjestetään ainutlaatuinen Inframan-kulttiklassikon näytös.

Aika jälleen startata HurraaKerkon elokuvakuukausi Film February.

Jo neljättä kertaa järjestettävän teemakuukauden pääaiheena on tällä kertaa ääni ja etenkin musiikin merkitys elokuvassa nähdylle maailmalle. Aiheen kunniaksi tarjolla on muun muassa katsaukset Quentin Tarantinon musiikkivalintoihin ja Hollywoodin maineikkaimpiin säveltäjiin. Film February näkyy myös HurraaKerkon Facebook-sivulla, joten tarkkaile News Feediäsi.

Tietenkään Film Februarya ei voi järjestää ilman suurta ensi-iltaa. Luvassa onkin jotain erityistä: uudelleeneditoitu versio hongkongilaisesta kulttiklassikko Inframanista. Huikeita elokuvaelämyksiä odotellessa – aika startata Film February 2014!

Posted by hurraakerkko

Vastaa