404. artikkeli!

Yli 400 artikkelia ja kaikkien aikojen yleisöpiikki – HurraaKerkko kiittää!

HurraaKerkko-blogin ensimmäinen kirjoitus julkaistiin huhtikuussa 2006, ja nyt – vaivaiset kahdeksan vuotta myöhemmin – koossa on yli 400 kirjoitusta. Woop woop!

Jämptisti 400. artikkeli oli Film Februaryn päättänyt listaus elokuvien tarjoamista opetuksista. Syy juhlistaa pyöreän luvun saavuttamista vasta näin jälkikäteen oli mahdollisuus tarjota tribuutti niinkin nörtille asialle kuin nettisivustojen 404-virheilmoituksille.

Mikä vielä hauskempaa, juuri näin synttäreiden kynnyksellä sivustolla tehtiin historiaa. Facebook-ryhmä We Love Keravan avustuksella koostettu suomi-kerava-sanakirja nousi nopeasti blogin kaikkien aikojen luetuimmaksi artikkeliksi. Kirjoitusta on muutamassa päivässä luettu liki 8000 kertaa! En olisi ikinä uskonut moista!

Oli ilo löytää aihe, josta keravalaiset kanssa-asukkaani olivat kiinnostuneita. HurraaKerkko-sivulla kirjoitetaan monista eri teemoista ja varastossa on paljonkin aiheita kytemässä, mutta kiitoksena kiinnostuksesta pitänee pian palata uudemman kerran Kerava-aiheen pariin…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.