Mitä tapahtui pienessä suuressa kaupungissa?

Omakehu haisee - tässä vielä vilaus Keski-Uusimaan tekemästä haastattelusta Kerava-bloggailuun liittyen.
Omakehu haisee – tässä vilaus Keski-Uusimaan tekemästä haastattelusta Kerava-bloggailuun liittyen.

Katsaus menneeseen ja tulevaan

Sain taannoin suuren kunnian päästä Keski-Uusimaan 90-vuotiasta Keravaa juhlistavaan erityisjulkaisuun. Jutun aiheena oli tälle sivustolle kirjoittamani suuret Kerava-kronikat, joiden terävät kulttuuriantropogiset havainnot ovat kartoittaneet keravalaista sielunmaisemaa liki tieteellisellä tarkkuudella.

Omakehun haistessa ah niin ihanasti ajattelin lyhyesti kerrata, mitä viime vuosien aikana on kotikaupungistani tullut pohdiskeltua. Viimeisimmät Pieni Suuri Kaupunki -sarjan artikkelit ovat:

Lisää kirjoituksia löytyy blogin arkistoja selaamalla. Olen aina kypsytellyt valitsemiani aiheita melko pitkään ja pyrkinyt kirjoittamaan pilke silmäkulmassa – itseironia on vaatimus kaikille Suomen puolivirallisen karvanoppapääkaupungin asukkaille.

Etenkin tuoreimman suomi-kerava-suomi-artikkelin kohdalla olen ollut erittäin kiitollinen sen saamasta huomiosta ja vastaanottamastani palautteesta.

Olen tosiaan aina kypsytellyt Kerava-tekstejä pitkään. Tälläkin hetkellä on useampikin juttuidea takaraivossa, mutta ne eivät ole vielä kristallisoituneet täysiksi konsepteiksi. Toivottavasti tulevat kuukaudet antavat tekstien (tai kenties videon?) syntyä. Sydän sykkii Keravalle, joten todennäköisesti sormet palaavat pian näppäimistölle…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top