Kuukauden Digilluusio: 4 inspiroivaa lausetta CMAD-päivään

CMADFI tapahtuma community management
Jyväskylä kutsuu Suomen yhteisömanagereita CMAD-päivänä.

Eläköön, yhteisömanagerit, eläköön!

Tänään vietetään Community Manager Appreciation Daytä eli yhteisömanagereiden arvostuspäivää. 

Kansainvälinen juhla näkyy Suomessakin jo perinteeksi muodostuneina “commareiden” kokoontumisajoina. CMADfi-tapahtumaan Jyväskylässä osallistuu paikan päällä lähes 300 sosiaalisen median ammattilaista ympäri maata. Tapahtuma on erinomainen mahdollisuus verkostoitua, konsultoida ja ja oppia uutta.

Tämän Senior Community Managerin on valitettavasti jätettävä tapahtuma väliin, mutta seuraan keskustelua Twitterissä innolla hashtagien #cmad ja #cmadfi avulla. Vaikken pääse paikalle, on ilo nähdä suomalaisten sosiaalisen median ammattilaisten pitävän yhtä.

Tapahtuman kunniaksi keräsin muutaman sosiaalista mediaa koskevan kirjoituksen – ja koska CMAD:ia vietetään aina tammikuun neljäntenä maanantaina – harvinaisen kokoelman some-viisauksia neljältä suurhenkilöltä. Toivottavasti ne auttavat tekemään Community Managerin arjesta helpompaa ja CMAD-juhlasta entistä juhlallisempaa.

CMAD meme community management
Abraham Lincolnkin tiesi, miten Community Managerin pitää taitaa tarinankerronta: “It isn’t the tweets in your life, it’s the life in your tweets.”
CMAD Yoda meme CMADFI
Suurmestarin oppi some-julkaisujen aikatauluttamisesta: “Post or post not. There is no try. “
CMAD meme Rocky IV Stallone
Toinen mestari tietää, että CMAD-yhteisö on Suomessakin aktiivinen: “If I can tweet, and you can tweet, we can all tweet.”
Community Manager vaatimukset
Community Manager on vastuussa, mutta onnistunut some vaatii ryhmätyötä: “Social media isn’t a department – it’s an attitude.”

Easter Egg: CMADfi-tapahtumassa on jälleen esittelyssä monta sisällöntuotantoa ja -julkaisua helpottavaa  palvelua. Lisään kokeiltavien listaan Edgar-nimisen julkaisutyökalun, joka vaikuttaa erinomaiselta valinnalta etenkin brändille, joka haluaa automatisoida ikivihreiden sisältöjensä jakamisen. Edgarin jäljille johdatti Social Media Examinerin laatima esittelyvideo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.