TOP5 How Did This Get Made -podcastin live-jaksoa

How-Did-This-Get-Made-podcast

Junen, Paulin ja Jasonin podcastia voi kuunnella mm. iTunesin tai Soundcloudin kautta.

Huonot elokuvat tarjoavat paljon hyvää viihdettä

Päivitys 09/2017: Artikkelin julkaisun jälkeen on julkaistu lisää huikeita live-vetoja, joten suosittelen yhä tsekkaamaan podcastin. Valitettavasti sarjaan on tullut paywall, mistä johtuen vain osa jaksoista on saatavilla Soundcloudissa. 

Mainitsin jo artikkelissa TOP 5 viihdyttävää katsausta surullisenkuuluisiin elokuviin, että How Did This Get Made on yksi ehdottomista podcast-suosikeistani.

Koomikoiden Paul Scheer, June Diane Raphael ja Jason Mantzoukas isännöimässä sarjassa revitellään kulttimainetta nauttivien elokuvien kustannuksella. HDTGM on kuin nykyaikainen versio Mystery Science Theaterista.

Juontajilla on melko selkeät roolit: Paul ohjaa keskustelua, June pyrkii löytämään loogiset selitykset elokuvien kummallisuuksille ja Jason latelee räävittömyyksiä. Vaihtuvat vieraat tuovat oman mausteensa keskusteluun.

Lähes 150 jaksosta moni on tallennettu yleisön edessä. Live-jaksoissa tunnelma on usein vapautuneempi kuin studiovedoissa – etenkin Jason tuntuu irrottelevan entistä ronskimmin. Niinpä seuraavaksi listaan viisi mielestäni hauskinta live-jaksoa.

5 Over The Top

https://soundcloud.com/hdtgm/68-over-the-top-live-w-bobby

Jakso yhdistää kaksi HDTGM:n suosikkilähdettä: Sylvester Stallone ja Cannon Films. Elokuvassa rekkakuskia esittävä Stallone yrittää luoda uuden yhteyden poikaansa ja unelmoi kädenvääntökilpailun voitosta. Jos pedofiliaepäilyt ei kiinnosta, Sly & Cannon -kombo viihdyttää myös Cobralle omistetussa jaksossa.

Lue myös: Top 10 biisiä Stallone-elokuvista

4 Deep Blue Sea

https://soundcloud.com/hdtgm/106-deep-blue-sea-live-w-evan-goldberg-paul-f-tompkins

Renny Harlinin ohjaamassa haihorrorissa Deep Blue Sea huippuälykkäät hait alkavat metsästää keskellä merta sijaitsevan tutkimuskeskuksen henkilökuntaa. Podcastissa kuullaan huvittava Renny-imitaatio sekä hehkutetaan Samuel L. Jacksonin kuolinkohtausta ja LL Cool J:n rap-vetoa, jotka molemmat nauttivat huikeaa kulttimainetta.

3 A View to a Kill

Yhteisvedossa toisen podcast-lempparini James Bondingin vetäjien kanssa ruoskitaan yksi Roger Mooren kömpelöimmistä Bond-leffoista. Osansa saavat muun muassa ikääntyvä päänäyttelijä ja perhosesitys Eiffelin tornissa, minkä lisäksi tarjolla on paljon knoppitietoa leffan kulisseista. Kuoleman katseen juonta eivät osaa tiivistää edes podcastin tähdet.

2 TMNT 2: Secret of the Ooze

https://soundcloud.com/hdtgm/hdtgm-113-20150626-tmnt-v01-free

Turtlesit selvittelevät omaa taustatarinaansa, mutta Silppuri palaa kostamaan. Etenkin live-jaksoissa vieraan on mahdollista nostaa keskustelu uudelle (älyttömyyden) tasolle, ja vieraileva tähti Adam Pally naurattaakin muun muassa osuvalla Tikku-imitaatiollaan.

1 Bloodsport

Tositapahtumiin (?) perustuvassa toimintaelokuvassa Jean-Claude Van Damme matkaa Hongkongin osallistuakseen salaiseen kamppailulajiturnaukseen. Bloodsportia käsitellään poikkeuksellisesti varsinaisena mestariteoksena. Hehkutuksen kohteina ovat muun muassa alun treenimontaasi, taistelukohtaukset ja Van Dammen ulkonäkö. Muita kohokohtia ovat keskustelu videopeleistä, käsikirjoittajan nimestä ja nuoren Frank Duxin esittäjästä.

Loistavat HDTGM-jaksot eivät kuitenkaan totisesti  tähän lopu. Suosittelen jokaista elokuvafania tutustumaan!

Posted by hurraakerkko

2 comments

[…] termit ”how did this get made” ja ”pussy flower” (kyllä, haen yleensä vain relevantteja juttuja) ohjaisivat minut […]

[…] Egg: Suosikkipodcastini How Did This Get Made on muuttunut maksulliseksi, minkä johdosta kaikki HurraaKerkko.com-artikkeleissa mainitut jaksot […]

Vastaa