Guilty Pleasures: Mo Bounce

Tarkastelussa Iggy Azalean Mo Bounce

Jotkut musiikkivideot rouhaisevat syvältä sielusta. Kuolattuani taannoin Shakiran Chantajen perään paljastan lisää tuoreita fanituksen kohteita, joissa vetovoima pohjautuu takapuolen keikutukseen.

Iggy Azalean Mo Bounce on bileralli, joka sopii täydellisesti yöklubilla herutukseen.

Tamppaava biitti nappaa mukaan noin 20 sekunnin kohdalla, minkä jälkeen koko video on pelkkää twerkiä ja breakdancea Hong Kongin yössä. Fiittaaville tanssijoille 10 pistettä, etenkin keltahuppariselle tytölle.

Biletyksen keskellä Iggy haukkuu wannabet pystyyn ja irvailee presidentti Donald Trumpille esittelemällä farkkuihin ommeltua ”my pussy grabs back” -tekstiä.

Everybody got an opinion, yeah like assholes
You ain’t gotta worry ‘bout those ‘cause they assholes

Iggy Azalea: Mo Bounce

En kovin usein fanita naisräppäreitä, mutta Iggyllä on pätevä flow ja jotenkin hänen omalaatuinen nasaalinsa iskee. Aika ajoin artistin ilmeettömyys tosin häiritsee, mutta kaiketi IDGAF-naama on tyylivalinta. Parhaiten se toimii kohdassa 1:22, kun Iggy makaa lattialla sheikkaamassa. Välinpitämättömyys on jopa koomista.

Iggyn fysiikkaan tuli ensi kertaa kiinnitettyä huomiota pari vuotta sitten, kun räppäri fiittasi Jennifer Lopezin musavideolla. Legendaarisen Hype Williamsin ohjaama perseentäyteinen Booty-video on suorastaan hypnoottinen. Biisikin on ihan… tai siis, oliko siinä joku biisi?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.