Arvostelussa alkuperäinen Blade Runner (1982) – katso video

Arvostelussa alkuperäinen Blade Runner vuodelta 1982.

Blade Runner on kyberpunkin uranuurtaja

… Mutta sen alkuperäinen versio vuodelta 1982 ei ollut aivan sitä, mitä ohjaaja Ridley Scott halusi.

Kymmenen vuotta myöhemmin julkaistu Director’s Cut vahvisti hitaasti suosiota kasvattaneen teoksen aseman todellisena scifi-klassikkona. Katso video tutustuaksesi versioiden eroihin. Muutokset ovat loppupeleissä melko pieniä, mutta ero on valtava: ohjaajan versio on huomattavasti originaalia älyllisempi.

Rick Deckardin tarina jatkuu tänään elokuvateattereihin saapuvassa jatko-osassa. Valmistaudu lukemalla Blade Runner 2049:n juonesta ja tutustumalla alkuperäiseen elokuvaan uuden Kasarikultti-videon myötä.

Lue myös:

Katso myös:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.