Arvostelussa Kauhun yö (Fright Night, 1985)

Kulttikauhuelokuva Fright Night (ohjaus Tom Holland)

Kauhun yö ei tiedä, onko se kauhua vai komediaa

Tom Hollandin ohjaama Fright Night eli Kauhun yö on yksi 1980-luvun kuuluisimpia kauhuelokuvia. Kulttimaineestaan huolimatta se on yllättävän laahaava ja tyyliltään epätasainen teos.

2 comments

  1. Kysessä on yks 80luvun parhaimpia, ellei paras kauhu klassikko, joka muodostu kultti klassikoks, tosin kauhun yö 2 on mun oma suosikki, hyvin osataan rakentaa juonta, hitaasti mut varmasti, nää on näitä harvinaisia 80luvun helmiä, pakollista metsästää omaan kokoelmaan, kauhun yö ei ole mikä tahansa kauhu leffa, se on kauhun yö, jonka jokainen tulisi nähdä edes kerran elämässään, ehkäpä paras koskaan tehty tämän tyylinen kauhu leffa pienellä huumorilla säestettynä, leffa ei kuitenkaan ole täysin komediaa, enemmänkin viljellään mustaa huumoria eli leffa ei ota itteään liian vakavasti, tässä tapauksessa se sopii asiaan, nerokas kauhu leffa pienellä huumorilla

    1. Moi Masa, minullekin Fright Night 2 kolahtaa enemmän, vaikka ykkönen on se klassikko.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.