Arvostelussa tanssielokuva Girls Just Want To Have Fun (1985)

Sarah Jessica Parker ja Helen Hunt tähdittävät tanssielokuvaa Tytöt tahtoo bailata.

Vuonna 1985 julkaistu Girls Just Want To Have Fun (Tytöt tahtoo bailata) on jäänyt vuosikymmenen muiden tanssiklassikoiden varjoon.

Vähäinen tunnettuus kummastuttaa. Rooleissa nähdään kuitenkin liuta leffa- ja tv-tähtiä, kuten Sinkkuelämien Sarah Jessica Parker, Oscar-palkittu Helen Hunt, Beverly Hills 90210:n Shannen Doherty ja ohjaaja Tim Burtonin vakionäyttelijä Biff Yeager.

Elokuva on puhtoisempi ja suoraviivaisempi kuin Dirty Dancing, Flashdance tai Footloose, mutta alusta loppuun viihdyttävä. Siinä nähdään aikakaudelle ja genrelle arkkityyppisiä hahmoja, näyttäviä koreografioita ja erittäin iskevää musiikkia. Katso arvostelu tutustuaksesi elokuvaan!

Viimeksi Film Februaryn kunniaksi listattiin 10 uutta hyvää biisiä huonosta elokuvasta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.