Katso arvostelu: Cheri Cheri Lady

Modern Talkingin Cheri Cheri Lady on puhdasta kasaripop-hunajaa.

Uusi Kerkon kasarikultti -jakso YouTubessa!

Kerkon Virallisen Kesäbiisin metsästys on jo kovassa vauhdissa. Artikkelin lopusta löydät tähänastisen ehdokasluettelon, josta voittaja valitaan syyskuussa.

Perinteisessä kisassa on jo vuodesta 2006 lähtien valittu myös retrohitti, joten virittäydytäänpä kisatunnelmaan pop-helmellä vuosien takaa.

Modern Talking, tuo teutonien neonkakkonen, muistetaan juustoisista falsetissa lauletuista rakkauslauluistaan. Mutta tiesitkö, että tavaramerkiksi muodostuneita korkeita ääniä eivät laulaneetkaan yhtyeen keulahahmot Thomas Anders ja Dieter Bohlen?

No, nyt tiedät. Maailmasi varmasti mullistui.

Bändin tunnetuin hitti on tietenkin You’re My Heart, You’re My Soul, mutta itse lämpenen enemmän kappaleelle Cheri Cheri Lady. Ja kyllä, minulla on suosikki yhtyeen tuotannnosta – myönsinhän tämän kiusallisen tosiasian jo vuosia sitten.

Lue myös Guilty Pleasures -artikkeli: Cheri Cheri Lady

Kasarikultin uudessa jaksossa pureudutaan tarkemmin kappaleen musiikkivideon kuvastoon. Luvassa on ristiriitaista stailausta, kömpelöä koreografiaa ja poikia hiplaamassa pallojaan oikein urakalla.

Jos sinua kiinnostavat muutkin kyseenalaiset klassikot kuin Länsi-Saksan Matti ja Teppo, tsekkaa lisää Kerkon kasarikultti -jaksoja YouTubessa. Muista myös tilata kanava.

Seuraa soittolistaa saadaksesi tiedon uusista kesähiteistä.

Katso myös: Kerkon Virallinen Kesäbiisi 2018

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.