Kerkon Virallinen Kesäbiisi 2019 - katso video | Hurraakerkko
8078
post-template-default,single,single-post,postid-8078,single-format-video,wp-custom-logo,stockholm-core-2.1,select-theme-ver-6.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9064

Kerkon Virallinen Kesäbiisi 2019 – katso video!

Kerkon Virallinen Kesäbiisi 2019 – katso video!

Mitkä biisit säväyttivät kesällä 2019?

Kesä oli populaarimusiikin juhlaa. Tehosoitossa on ollut artisteja New Yorkista Souliin, ja hallitsevia soundeja ovat olleet reggaeton ja eurooppalainen synapoppis.

Ehdokkaiden joukossa oli esiintyjiä kuten MINHO, Rainsford, Becky G, Robyn, Seinabo, Aikakone, RY X… Katso video kuullaksesi, kelle suodaan Kerkon Virallisen Kesäbiisin arvonimi. Kunniamainintoja jaetaan myös parhaista lyriikoista ja retrobiisistä.

Kuuntele kesän soundtrack Spotifyssä.

No Comments

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.