Vuosi 2019 – In Memoriam

Mitä sivustolla tapahtui vuonna 2019?
Mitä sivustolla tapahtui vuonna 2019?

2019 oli henkisesti raskas, mutta tarjosi oman osansa upeita seikkailuja

Isän kuolema ja monet työprojektit verottivat voimavaroja, mutta jostain syvältä sisältä löytyi energiaa ja tahtoa puskea eteenpäin.

Positiivisempia muistoja syntyi tapaamalla useita uusia ihmisiä. Solmin myös yllättäviä yhteyksiä vanhoihin tuttuihin. Kävin muutamilla tajunnanräjäyttävillä keikoilla ja matkustin Budapestin, Billundin ja Berliinin ohella uuteen kohteeseen Düsseldorfiin.

Spotifyn mukaan kuuntelin 6903 eri kappaletta liki 48,4 tuhatta tuntia. Genret vaihtelivat hiphopista soft rockiin ja esittäjät olivat 72 maasta. Tilastot viestivät erityisistä hetkistä ja monipuolisia virikkeitä tarjonneesta vuodesta.

Yleisesti ottaen painin usein jumiin jämähtämisen tunteen kanssa ja koin syyllisyyttä siitä, etten panostanut uusiin kirjoitusprojekteihin riittävästi. Sävelsin kuitenkin biisejä ja videoita, joista olen edelleen innoissani. Vuodelle 2020 on myös suunnitteilla näkökulmia ja ideoita, joiden kautta aion toteuttaa itseäni uudella tavalla.

State of the Blog Address

Mitä hurraakerkko.com saavutti vuonna 2019? 8070 kävijää vieraili sivustolla yli 11 600 kertaa. Kunnioitettava saavutus siinä mielessä, että vuoden aikana julkaistiin miltei puolet vähemmän artikkeleita kuin 2018, jolloin kävijöitä oli useita tuhansia vähemmän. Toivottavasti tämä kertoo sisällön mielenkiintoisuudesta ja laadusta.

Luetuimpien artikkelien kärjessä on Digilluusioita vuosien varrelta. Sarja saavutti myös 100 artikkelin virstanpylvään! Vanhan Uuno Turhapuro -artikkelin suosio tekee tästä ilon ja onnen päivän. Lue nyt:

Sain myös yllättävän tunnustuksen, kun Aikakone-yhtyeen ex-jäsen Vera jakoi somessa kesällä julkaistun listani Top 5 Aikakoneen parhaat biisit. Musiikki oli noihin aikoihin muutenkin mielessä, kun syksyn alussa valittiin jälleen Kerkon Virallinen Kesäbiisi.

Muita henkilökohtaisia suosikkeja olivat Kasarikultti-arvostelut syyllisistä nautinnoista, kuten Modern Talkingin Cheri Cheri Lady -musiikkivideo ja kenties eniten koskaan aikaa vienyt videoni: Ninja III.

Kasarikultti-jaksoja julkaistaan jatkossakin silloin tällöin ja ne näyttävät venyvän aina syvällisemmiksi analyyseiksi. Nopean sarjatuotannon sijaan onkin palkitsevampaa perehtyä valikoituihin suosikkeihin ja/tai kummajaisiin, joista on enemmän sanottavaa.

Suurkiitos lukijoille!

Olen erittäin kiitollinen niin satunnaisille lukijoille kuin vakituisille seuraajille. Toivon sivuston tuottavan iloa myös vuonna 2020! Tässä vielä bonuksena kurkistus 100 somevinkkiä -videon kulissien taa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.