Julkaisutauko – hurraakerkko.com uudistuu | Hurraakerkko
9052
post-template-default,single,single-post,postid-9052,single-format-video,wp-custom-logo,stockholm-core-2.1,select-theme-ver-6.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9064

Julkaisutauko!

Julkaisutauko!

Hurraakerkko.com uudistuu!

Hurraakerkko.com-sivuston on aika uudistua

Kun kaikki sisältö 15 vuoden ajalta yön aikana katosi eikä useamman tahon konsultointi auttanut, pohdin miten monipuolista sisältöä sivustolla on julkaistu vuosien varrella, ja miten valmis olisin luopumaan kaikesta jos en saisi sisältöjä palautettua.

Kahden viikon trouble shooting tuotti onneksi viimein tulosta, ja onnistuin palauttamaan sisällöt. Samalla heräsi ajatus sivuston uudistumisesta, taustalla tarve vaihtaa teknisesti modernimpaan ympäristöön ja halu antaa sivustolle jossain määrin uusi rooli.

Niinpä siirryn joksikin aikaa julkaisutauolle. Voit sillä aikaa yhä lukea artikkeleita ja katsoa videoita, mutta seuraavien viikkojen aikana osa sisällöistä saattaa muuttaa muotoaan… Kunnes Hurraakerkko.com palaa jälleen linjoille alkuvuodesta 2021!

No Comments

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.