Julkaisutauko! Sivusto uudistuu

Hurraakerkko.com siirtyy tauolle ja palaa vuonna 2021
Hurraakerkko.com uudistuu!

Hurraakerkko.com-sivuston on aika uudistua

Kun kaikki sisältö 15 vuoden ajalta yön aikana katosi eikä useamman tahon konsultointi auttanut, pohdin miten monipuolista sisältöä sivustolla on julkaistu vuosien varrella, ja miten valmis olisin luopumaan kaikesta jos en saisi sisältöjä palautettua.

Kahden viikon “trouble shooting” tuotti onneksi viimein tulosta, ja onnistuin palauttamaan sisällöt. Samalla heräsi ajatus sivuston uudistumisesta.

Haluan antaa sivustolle uuden roolin.”

Kerkko Laakso | Hurraakerkko

Haluan sivuston palvelevan niin yleisöni kuin omia tarpeitani. Niinpä siirryn joksikin aikaa julkaisutauolle, jonka aikana olisi määrä päivittää visuaalista ilmettä ja sisältörakennetta. Taustalla on myös tarve vaihtaa teknisesti modernimpaan ympäristöön.

Mikä tärkeintä, haluan antaa sivustolle uuden roolin. Onhan sivusto on toiminut niin päiväkirjana kuin uutismediana. Kenties on aika vastata vuoden 2021 maailmaan.

Voit sillä aikaa yhä lukea artikkeleita ja katsoa videoita, mutta seuraavien viikkojen aikana osa sisällöistä saattaa muuttaa muotoaan… kunnes Hurraakerkko.com palaa jälleen linjoille alkuvuodesta 2021! Tulethan jälleen käymään?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.