Hurraakerkko.com täyttää 15 vuotta!

Hurraakerkko-sivusto täyttää jo 15 vuotta!
Katso video ja muista tilata YouTube-kanavani

Luvassa on 15-vuotisspesiaali!

Hurraakerkko-sivusto täyttää jo 15 vuotta! Juhlan kunniaksi luvassa on videospesiaali, jossa jaan muutamia muistoja ja oppeja vuosien varrelta. Kommentit liittyvät sivuston kokonaiskonseptiin ja sisältöön, designiin ja teknologiaan.

Julkaisin ensimmäisen artikkelini tänä päivänä vuonna 2006. Motown-levy-yhtiötä koskeva julkaisu ei ehkä ole journalismia parhaimmillaan, mutta toteutti pitkäaikaisen haaveen ja käynnisti vuosien pituisen matkan pop-kulttuurihistorian ja sosiaalisen median markkinoinnin saloihin.

Alun perin Space: Kerkko -nimellä käynnistynyt sivusto keskittyi ensimmäiset vuodet päiväkirjamaisiin merkintöihin oman elämän sattumuksista. Blogin vaihtaessa brändiä Hurraakerkoksi siitä on kasvanut konseptivetoinen musiikkiin, elokuviin ja someen keskittyvä sivusto.

Nyt, 15 vuoden iässä, sivuston on jälleen aika ottaa uusi suunta. Vastedes haluan viedä saittia portfoliomaiseen suuntaan ja tarjota sisältöä myös kansainväliselle verkostolleni.

Muutamia visuaalisia ilmeitä vuosien varrelta 2006–2020.

Making of Hurraakerkko

Ja mistä nimi ‘Hurraakerkko’ on peräisin? Isältäni. Hänen tekstiviestinsä olivat aniharvoin ok:ta pidempiä, mutta matkapuhelimeensa hän onnistui ohjelmoimaan inspiroivan tervehdyksen, joka näkyi ruudulla aina käynnistyksessä. Tuo lausahdus oli “Hurraa Raino.”

Kerron videossa tarkemmin erilaisista tyylivalinnoista ja muutamista suosikkisisällöistäni. Toivottavasti making of inspiroi. Tai edes tarjoaa unilääkettä illaksi. Löydät videon myös YouTube-kanavaltani.

Tässä linkit muutamaan videossa mainittuun artikkeliin

Vaikken ole enää pidempään aikaan kertonut oman elämäni kuulumisia, sivusto on ollut tärkeä osa kulunutta 15 vuotta. Se on väylä tutkia mistä pidän, mitä osaan – ja kuka olen.

Olen kiitollinen kaikesta saamastani palautteesta ja rohkaisusta vuosien varrella. Se on ollut korvaamaton inspiraation lähde. Toivon, että voin vastaisuudessakin tarjota tarinoita, jotka kiinnostavat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.